fbpx

Liukuovet

Korkealaatuisia suomalaisia liukuovia ja kaapistoja räätälöitynä jokaiseen tarpeeseen.

Tunnetuimmat ja laadukkaimmat valmistajat.

Mirrorline

Laadukkailla liukuovilla uusi ilme kotiisi

Valmistamme näyttävät ja kotisi tyyliin sopivat liukuovet täysin sinulle räätälöityinä. Jokainen toteuttamamme kohde on uniikki – mittatilauskokonaisuus, jonka sinä olet suunnitellut.

Yksilölliset liukuovet monipuolisesta materiaalivalikoimasta

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita makusi mukaan laajasta valikoimastamme. Peili-, lasi- ja levyvärejä on kymmeniä erilaisia, ja niitä täydentävät maalatut MDF-värit. Kehysprofiileja on myös useita vaihtoehtoja. Materiaalivalinnat vaikuttavat tottakai olennaisesti liukuovien hintaan: esimerkiksi 910×2500 liukuovi teräskehyksellä alkaen 165€/kpl.

Oli sisustustyylisi sitten moderni, maalaisromanttinen, retro tai jotain aivan muuta, löydät meiltä varmasti sinua miellyttävän ratkaisun! Tutustu väri- ja materiaalivalikoimaamme sivuillamme tai lähimmän jälleenmyyjämme luona.

Sivun alalaidasta voit jättää yhteydenotto pyynnön.
Soitamme tai vastaamme viestiisi ja katsotaan yhdessä milloin olisi paras aika istahtaa alas miettimään kauniita ratkaisuja kotiisi.
– Palakotia.fi –

Kabinetti

KOTIMAISET KABINETTI-LIUKUOVET JA -KAAPISTOT

Valmistamme nopealla toimitusajalla mittojesi mukaan tehdyt liukuovet, kaapistot ja tilanjako-ovet. Mallistossamme on runsaasti ajattomia värejä ja kauniita materiaaleja, jotka pysyvät raikkaina vuodesta toiseen. Räätälöidyn Kabinetti-ratkaisun avulla voit hyödyntää kotisi viimeisimmätkin nurkat sisustuksen tyylikkyydestä tinkimättä. Lisäksi saat meiltä kätevät kaapin vetolaatikot ja lisätarvikkeet, jotta jokainen tavara löytää varmasti paikkansa. Myös korkealaatuiset vetolaatikkomme räätälöidään kaapin leveyden mukaan.

Korkeaa laatua sinun kotiisi

Kaikki Kabinetti-liukuovet ja -kaapistot valmistetaan Itä-Suomessa Polvijärvellä. Jokainen liukuovi ja kaapisto räätälöidään asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaisesti. Erinomaiset raaka-aineet ja tuotteiden pitkäikäisyys ovat meille erityisen tärkeitä asioita. Käytämme Euroopassa valmistettuja korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Vetolaatikkomme ovat itävaltalaisen Blumin valmistamia. Voit lukea lisää yrityksestämme täältä.

%

Asiakastyytyväisyys

Niin positiivinen kokemus! Iso kivi vierähti sydämmeltä kun saatiin ovet valittua.
Saatiin suuresti apua ja näkemystä suunnittelu vaiheessa kun saimme konkreettisesti nähdä mallit ja valita ovimateriaalit malliovien perusteella ja kun vielä suunnitelmasta pystyi näkemään mitä ollaan tilaamassa, päätös varmistui! 🙂 Rakennuskohde Kempele

Tyytyväinen asiakas, Liukuovet ja kaapistot

2 + 2 =

Toimitus vain katutasoon. Kadunvarsitoimitus. Piilota tämä ilmoitus